donderdag 5 augustus 2010

Eureka

De route van 5 augustus, Whitefish, MT - Eureka, MT, 91 km

Waohhh, wat een prachtige dag en de door ons zo gemiste fietsen stonden klaar om door ons gebruikt te worden! Vandaag doen we het traject van Whitefish tot het plaatsje met de wonderbaarlijke naam Eureka. We hebben dit doel gekozen omdat er dit plaatsje een camping was (city park) en dit binnen en dag te bereiken was. Eureka, Eureka en Eureka, dat is het wonder van het heden. En wat hebben we genoten van dit traject en van onze fietsen want het was ontzettend mooi in de Rocky Mountains.en de fietsen deden het goed.

Ranches, met cowboys en paarden maar de cowboys zaten niet op deze paarden integendeel ze reden met een pick-up, een baseball pet en een paardentrailer achter de auto.
Maar dat mag de pret niet drukken want we hebben geluncht bij een riviertje met een picknick tafel in de bossen van de Rockies.
En natuurlijk het fietsen, dat ging bijna helemaal vanzelf. Zo vanzelfsprekend is het fietsen voor ons geworden. Voor we het in de gaten hadden bereikten we tegen half drie Eureka.

We zijn naar de bieb gegaan om onze weblog te updaten en om onze mails te beantwoorden. De avond brengen we door in het city park. Eureka, Eureka en Eureka, dat was het wonder van vandaag!

1 opmerking:

  1. Na 4 dagen weer bericht van jullie en wat zijn jullie weer enthousiast , leuk om te lezen. Wij genieten nu van de beelden van 2 dagen Yellowstone Park. We nhebben nu een beter idee van hoe dat er uitziet. Gelukkig geen beren ontmoet. Nu zijn de laatste fietsweken begonnen. Wat gaat het jullie toch goed ! Er zullen wel weer bergtrajecten komen , maar daar zien jullie niet tegenop. De Loganpas is al bedwongen , dus de rest van de Rockeys zal ook wel lukken. Dus in de Bieb van Eureka hebben jullie het verblijf in het Y.Park kunnen verzenden. Hopelijk vlgt er nu weer regelmatig een verslagje van de tocht. We kijken er echt naar uit ! Pa Bo

    BeantwoordenVerwijderen