maandag 23 augustus 2010

De Pacific

We hebben een auto gehuurd voor drie dagen, ten eerste om de fietsen naar het bagagedepot op het SeaTac-vliegveld te brengen en ten tweede om ermee op stap te gaan. We konden gratis fietsdozen afhalen bij het eindstation van de Burlington Northern Rail, alsof ze met ons meegereden waren op onze fietstocht! We hebben de fietsen gedeeltelijk gedemonteerd om ze passend te maken voor de fietsdozen

en toen zijn we op pad gegaan, met als doel de Pacific (Ocean Shores) en de volgende dag Olympic National Parc (Quinault). Om een uur of 2 zijn we naar de kust gereden, een afstand van 180 kilometer en wat zagen we daar? Een enorm uitgestrekte vlakte, een heus zandstrand (het was eb) waar ook auto’s op mogen rijden. En dat hebben wij ook gedaan. Je ziet bijna geen mensen lopen op het strand, neen, het zijn vooral (stilstaande) auto’s.
Maar we hebben genoten van dat voortreffelijke uitzicht over de Pacific. We zitten nu weer op een voor ons zo vertrouwde campground lekker in de natuur en we koken op een brander weer onze heerlijke maaltijd afgeblust met bier en wijn, opgewarmd door een vuurtje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten